Jobsøgende i Herning: Nu tilmelder jeg mig hos et vikarbureau Herning.

Nu har jeg været på jobjagt i over et år, så jeg er nødt til at prøve noget nyt. Nu har jeg meldt mig i vikarbureau Herning. Jeg er uddannet inden for statskundskab, men der er hård konkurrence, og jeg har ikke ret meget erfaring. Så jobs gennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan opnå noget på CV’et og oven i det får nye kolleger at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle tidligt op på snevejsmorgener, men jeg savner altså at komme ud og udføre mit job.

Min søde veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Holstebro, og hun har inden da været hos Vikarbureau Horsens. Hun har har fortalt mig, at hun mest kom på kontorer, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det kunne være tiltrækkende med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være knyttet til samme arbejdsplads i flere måneder.

Nu har jeg så meldt mig, og først nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være registreret hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, før de ringer? Hvad er lønnen? Og bliver jeg glad for at være vikar?

Hvis jeg snarere får en række korte ansættelser af for eksempel få dages varighed er jeg en smule nervøs for, hvordan jeg håndterer at være ukendt og komme ind uden at kende kollegerne. Man når vel ikke rigtig at kende navnene på kollegerne, før du skal stoppe igen. Til gengæld vil jeg opleve mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg ikke behøver at holde op!