Mon jeg og min mand beslutter os for gulvtæpper, laminatgulv, parketgulv eller trægulv?

Hermed ska’ alle jer derude endnu engang høre, how it goes når det kommer til vores hus.

Jeg og manden skal til at udvælge gulve til villaen i mandens og mit bestandige foretagende med murermestervillaen med at ændre og renovere vores aldrende villa. Vores første overvejelse er nok et flot trægulv {http://gulvlageret.dk/traegulve-1/}, men vi kom frem til at så må vi såvel vælge et halvdyrt parketgulv, et billigere laminatgulv {http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/}, og/eller om jeg og manden eksempelvis ønsker gulvtæpper {http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/} i vores soveværelse, hvor ungerne og os skal gå med nøgne fødder.

Min mand og mig bliver bevidste omkring renovering og håndværk i de her dage. Inden jeg og min mand var kommet til tanker vedrørende gulve, der havde vi bare tænkt trægulv og var samstemmige om det. Men forleden lærte vi hvordan sådan et trægulv er så ikk udelukkende er et trægulv. Nej da det kan fås som laminatgulv, parketgulv eller massivt trægulv. Pyyh valg alle vegne

Vi er blevet foreslået at kaste vores kærlighed på et mere industrielt gulv og forbinde det rå med uldne gulvtæpper. Det syner måske bare ikke så funktionelt at vælge gulvtæpper, når vi foretrækker en lille men også beskidt vovse. På den anden side er gulvtæpper varmt ved sengen. Gulvtæpper og parketgulv eller trægulv kan nemt kombineres når man tænker over det.

Der er ligesindethed herhjemme om at parketgulv der har fiskebensmønstre syner vældigt lækkert men samtidig dyrt. Til gengæld har parketgulv en bedre holdbarhed og slidstyrke som man kan slibe ned en del gange. Talrige afhøvlinger kan vi bestemt ikk rigtig med et laminatgulv, der endvidere kan være en smule kunstig at se på. Derimod har vi adgang til at lægge et laminatgulv direkte på det eksisterende gulv og sæbebehandling er ik påkrævet. Ydermere er sådan et laminatgulv ligetil at holde. Tjoeh. Jeg kunne sandsynligvis høre om kammeraternes meninger angående trægulv, parketgulv, laminatgulv og gulvtæpper.